• image

    Sunati-ne acum!
    0786 715 930

  • image

    Program
    L - J 8 - 16 / V 8 - 15

Despre noi - Criserv Asistance

Despre noi

Asigurari RCA, CASCO si nu numai!

De asemenea, CRISERV este un adevarat punct de reper in ceea ce priveste asigurarile RCA, CASCO si nu numai. Suntem la dispozitia clientilor cu oferte de asigurari pentru locuinte, calatorii, malpraxix, sanatate si servicii financiare.

Calitate si rapiditate

CRISERV pune accent pe calitate si pe rapiditatea solutionarii fiecarei cereri din partea clientilor, ocupandu-se eficient de problemele birocratice si eliminand situatiile neplacute ce survin acestor procese de natura juridica.

Profesionalism

Punem accent pe satisfactia clientilor cu orice pret si actionam de fiecare data profesionist, in spirit etic si conform tuturor standardelor profesionale si de calitate.

Servicii

Inmatriculari Auto

CRISERV se adreseaza tuturor posesorilor de autovehicule, dar sta si la dispozitia persoanelor ce doresc sa achizitioneze masini, oferind o gama larga de servicii cu privire la inmatricularea sau radierea unui autovehicul.

Asigurari

ACUM SI AICI , LA PRETURI FOARTE MICI !! CRISERV este un adevarat punct de reper in ceea ce priveste asigurarile RCA, CASCO si nu numai. Suntem la dispozitia clientilor cu oferte de asigurari pentru locuinte, calatorii, malpraxix, sanatate si servicii financiare.

Traduceri Autorizate

Criserv ofera servicii complexe de traduceri autorizate din orice limba straina in limba romana si viceversa. De exemplu: Acte Auto, lucrari de diploma, diverse texte descriptive, instructiuni de folosire pentru echipamente, brosuri sau cataloage, studii stiintifice, articole de reviste sau ziare etc.